Cara Orang Malas Buat Duit Dengan Bisnes Kosmetik - Berniaga Online

Cara Orang Malas Buat Duit Dengan Bisnes Kosmetik


FAKTA: Pompuan dan mekap berpisah tiada. Setuju? Hehe..

Okeh..untuk entri kali ni, saya nak share lubuk power khas untuk anda yang minat nak buat duit dengan bisnes kosmetik (mekap, perfume semua ada) tapi malas nak keluar modal, malas nak simpan stok dan jugak malas nak berenti keje :D

Melalui lubuk ni, anda boleh buat keuntungan sekurang-kurangnya 5% daripada harga satu-satu produk (kalau bermula tanpa modal) dan boleh up sampai 30% kalau sanggup melabur untuk keluarkan sedikit modal (tapi lagi sekali, keluar modal tak wajib ye).

Lain daripada tu, anda tentu nak tahu tentang satu jenama perfume yang dikeluarkan oleh kilang yang sama yang hasilkan perfume terkenal seperti L’Oreal, Versace, Gucci, dan Chanel. Kualiti plak lebih kurang sebijik sama tapi harganya, mak aii..berkali-kali ganda jauh lebih murah. Nak tahu kenapa?

Sebabnya perfume ni langsung tak menggunakan khidmat selebriti sebagai duta produk, tak iklankan di majalah, billboard, TV dan jugak radio..tu yang bleh bagi harga murah tuh :)

Cara nak start bisnes ni pun tak susah..sorang-sorang duk kat umah pun boleh buat. Sambil blogging, dodoi anak, masak nasik..sambil promote kat akak sebelah umah, promote kat member-member satu opis ke.. :)

Tapi kalau rasa macam blur tak tahu nak promote camne..pun tak perlu risau. Sebabnya, di samping bekalkan produk, bos besar lubuk ni iaitu Puan Suhaireen Jamalludin atau lebih glamer dan mesra dengan panggilan Kak Sue, jugak akan guide sekali cara-cara nak promote online.

Jadi, sekarang macam mana? Dah ready dah nak tahu lubuk hot ni? Dah tak sabar-sabar dah nak jadi tokey kosmetik? Kalau ya, jom download panduan percuma daripada Kak Sue ni..dalam tu nanti beliau akan cerita lagi panjang lebar --► http://bit.ly/tokeykosmetik

p/s: panduan percuma ni bukan untuk selama-lamanya ye..silap-silap gaya, cukup masanya nanti mungkin Kak Sue kita ni akan caj RM89 untuk sekali download. Jom download cepat-cepat sementara masih free --► http://bit.ly/tokeykosmetik

Related Posts:

0 Response to "Cara Orang Malas Buat Duit Dengan Bisnes Kosmetik"