Archive for November 2015

Bonus Rahsia Affiliate Warrior Plus

bonus rahsia affiliate warrior plus
Apa dia Rahsia Affiliate Warrior Plus ni?
Rahsia Affiliate Warrior Plus ni adalah video panduan terbaru daripada Cikgu Hafis. Dalam video ni, Cikgu Hafis akan tunjukkan macam mana nak buat duit online dan jana income USD (dollar) hanya dengan promote bisnes affiliate Warrior Plus.

Bisnes ni dijamin bukan Forex, MLM, skim cepat kaya dan yang senasib dengannya :D

Kalau anda dah tak sabar-sabar nak tahu rahsia besar ni, boleh klik sini..nanti Cikgu Hafis cerita dengan lebih detail.
bonus rahsia affiliate warrior plus
Rembat 1, percuma 6..
Tapi sebelum anda klik, saya ada 6 bonus best nak bagi kat anda bila anda dapatkan panduan ni melalui link saya.

BONUS 1: Skrip "FB-like" untuk blog

Skrip ni fungsi dia untuk tingkatkan like fanpage dengan 'memaksa' pelawat blog anda supaya like dulu sebelum dapat baca entri. Skrip ni boleh diguna untuk Blogspot dan jugak Wordpress.

Anda boleh check sini untuk tengok cara skrip ni berfungsi.

BONUS 2: Software Status Memukau

Software ni asalnya untuk create headline memukau, tapi saya biasa guna untuk bina status pendek-pendek tapi sempoi, khas untuk promote affliate melalui FB.

Cuma buat dua langkah mudah, dan anda akan dapat lebih 90 ayat promosi.

Software ni dalam English, tapi jangan risau..contoh ayat yang dah diterjemah dalam BM ada saya sertakan sekali.

BONUS 3: Panduan Teknik NLCI

Teknik simple tapi special ni khas untuk anda yang dah biasa post iklan di FB, tapi langsung takde sape yang nak like, komen dan jauh sekali share.

Teknik ni memang mujarab sama ada nak guna kat profile sendiri, group iklan mahupun fanpage.

BONUS 4: Tiga langkah mudah untuk tulis ayat iklan yang buatkan pelanggan tak sabar nak beli

Anda dah penat perah otak buat ayat iklan, tapi tak ramai yang klik. Kalau klik pun, tak ramai yang nak SMS/Whatsapp. Yang SMS atau Whatsapp plak, jarang-jarang ada yang sudi beli.

Kalau itulah penyakitnya, panduan nilah ubatnya ;)

Dengan panduan ni, anda akan belajar cara nak tulis headline yang menarik perhatian, cara nak 'goreng' ayat iklan yang buatkan pelanggan tak fikir dua kali untuk SMS/Whatsapp, 8 ciri ayat iklan yang akan bantu tingkatkan jualan, cara 'close-sale' yang buatkan pelanggan tak cakap banyak untuk bayar, dan banyak lagi.

BONUS 5: Panduan Pelanggan Lapar

Macam mana nak buatkan pelanggan tak banyak songeh dan sanggup bayar mahal untuk beli produk kita? Dengan jual kepada pelanggan yang targeted..pelanggan yang memang tengah cari produk kita (kata orang putih, starving crowd atau desperate market).

Dalam panduan ni nanti, anda akan belajar macam mana nak cari pelanggan targeted untuk produk anda.

BONUS 6: Tujuh Butang Emosi

Anda tahu tak, manusia biasanya membeli disebabkan emosi..bukan sebab produk, harga, diskaun dan lain-lain?

Masukkan tujuh emosi ni dalam ayat iklan anda, dan buatkan prospek rasa rugi kalau tak dapatkan produk anda :)
bonus rahsia affiliate warrior plus
Ambik pakej upgrade, nanti saya share lubuk power
Bagi anda yang grab pakej upgrade lak (Rahsia Affiliate Warrior Plus + Rakaman Group Coaching + Bisnes JVZoo), saya tambah lagi tiga bonus power, termasuk enam bonus di atas:

BONUS 7: Lubuk cetak kad bisnes (business card) murah

Kalau anda order kad bisnes kat sini, anda cuma perlu bayar RM21.20 (termasuk GST dan kos pos) untuk 300pcs (3 kotak).

Dengan harga ni, anda boleh start bisnes printing dan promote kepada orang ramai supaya order kad bisnes dengan anda. Untuk 300pcs, anda boleh jual antara RM50-RM60 dan untung sehingga RM40 (kalau tak caya, itulah harga kad bisnes yang saya tawarkan kat sini).

BONUS 8: Lubuk cetak flyers murah

Nak tahu kat mana anda boleh print 1000pcs flyers dengan harga RM68.90 (termasuk GST dan kos pos)?

Dengan harga ni, anda boleh jadi reseller dengan keuntungan paling kurang RM30 untuk 1000pcs flyers (tak caya lagi? Meh tengok harga flyers yang saya offer kat sini).

BONUS 9: Lubuk cetak banner/bunting murah

Anda tahu berapa harga kalau nak print sekeping banner/bunting? RM2.50 untuk sekaki persegi (bukti ada kat sini).

Tapi kalau order kat lubuk ni, anda cuma akan dicaj RM0.60 untuk setiap kaki persegi (termasuk GST, tak termasuk penghantaran).

Kalau anda tinggal area KL, lagi bagus sebab dekat dengan lubuk ni..nanti banner/bunting ni anda boleh collect sendiri dan tak perlu bayar kos pos.
bonus rahsia affiliate warrior plus
Ikut lima langkah simple ni yer..
1) Mula-mula sekali, clear cookies browser anda. Caranya:
  • kalau guna Firefox: klik History > klik Clear Recent History > pilih Everything > tick pada semua box > klik Clear Now
  • kalau guna Google Chrome: open Chrome > klik Chrome menu Chrome menu > klik More tools > Clear browsing data > klik pada box "Cookies and other site and plug-in data" dan "Cached images and files." > gunakan menu pada bahagian atas dan pilih beginning of time > klik Clear browsing data
2) Dapatkan Rahsia Affiliate Warrior Plus melalui link ni - Rahsia Affiliate Warrior Plus

3) Hantar emel dengan tajuk "Claim Bonus RAWP" ke alamat amirudymazlan@gmail.com

4) Dalam emel, sertakan nama dan alamat emel yang anda guna untuk buat tempahan RAWP

5) Lepas saya confirm pembelian anda dengan Cikgu Hafis, semua bonus ni akan saya hantar ke alamat emel anda

Related Posts: